Gør dig klar til internetbesparelse!

Hvad betaler du for dit internet lige nu? Ja, det ved du sikkert ikke engang, og dette er du ikke ene om. Der er mange danske forbrugere, som ikke kender til besparelserne, som hænger let tilgængeligt lige til at plukke. I stedet for at undersøge disse muligheder, betaler mange i stedet overpris for en internetydelse, som de ellers kunne have fået langt billigere andetsteds.

Jamen hvorfor? Ja, det har jeg også spurgt mig selv om, for det virker ikke videre gennemtænkt. Men sagen er den, at internetmarkedet er uoverskueligt og ikke særlig gennemsigtigt. Dette er naturligvis en fordel for selskaberne, for på denne måde kan de holde længere tid på kunderne, da disse ikke aner, hvorhen de skal skifte. Det er således nemmere for dem bare at blive ved den samme udbyder, og så bare betale noget mere for den samme ydelse. Underligt, men sandt! Der findes mange selskaber på internetmarkedet, og du kan se nogle af dem her på denne internetblog

Lyst til at spare penge?

En ting der altid er vigtigt, er den månedlige pris på dit bredbånd. Kostpriserne varierer betydeligt fra virksomhed til virksomhed, samt hver internetudbyder sælger reelt også noget særligt. Dette specielle viser sig vedr. den internethastighed, som vedkommende opfordres til at lægge penge i. Der er nemlig en internethastighed for download og upload, hvilket gør det en smule sværere at vælge internetselskab. Men kortlæg dit behov for at indhente og udsende materiale på Internettet, og udvælg allerbilligste firma. Overvejer du at tilkøbe en bredbåndsløsning til din familie, er det en god tanke også at rådføre sig med de andre medlemmer af familien. Der kan nemlig være unge mennesker på bopælen, som har et forbrug af internet, som man overhovedet ikke har kendskab til.

Så for at undgå dødt Internettet plus utilfredshed fra familien, er det igen og igen et klogt valg at arrangere et familiemøde, før valget om købet fastlægges. Husk også at anføre din adresse i starten, når du gennemgår muligheden for at skaffe sig netadgang hos en internetudbyder. Det er nemlig overhovedet ikke samtlige virksomheder, der kan levere bredbånd alle vegne i DK, og af denne grund erhverver han/hun en kæmpe mængde tid ved allerførst at undersøge, hvorvidt valgte selskab i virkeligheden også er villig til at bidrage med internet til din familie.

Husk dog altid at vær kritisk mht. hvem du handler med. Dette er uanset om det er på nettet eller ej. Læs mere om dette samt andre gode råd på en af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmesider her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *