Der er landet 3 nye kosttilskud til Danmark som er et værd at kigge på.

Proteinpulver:
Lad os tage et kig på proteinpulver fra Thor Nutrition, som er et af de mest anvendte kosttilskud i Danmark, og bestemt også i verden. Det bliver brugt af de fleste som dyrker en sportsgren, om det så er fodbold, håndbold, svømning eller styrketræning hvor det er særligt udbredt. Utroligt mange benytter sig af proteinpulver efter styrketræning, da det har vist sig at kunne hjælpe med at opnå muskelvækst.

Læs mere på http://sportogkost.wordpress.com/

BCAA:
Rapid BCAA er aminosyrer som er utroligt meget brugt, og som er blevet mere og mere anerkendte da det har vist sig at alene aminosyrer som BCAA kan hjælpe med at opbygge og vedligeholde muskelmasse. Særligt under diæter kan BCAA benyttes som et produkt der hjælper med at vedligeholde muskelmassen så man ikke taber sin muskelmasse, men tværtimod beskytter den.

Koffein piller:
Koffein piller er også et af de mest brugte kosttilskud i verden. De bliver brugt utroligt meget under diæter hvor man oftest er træt og uoplagt grundet man har skåret ned i sine kalorier. Koffein har også den effekt at den fjerner sulte trangen hvilket også er optimalt når man er på diæt og oftest er sulten. Mange bruger også koffein piller når de blot er trætte og uoplagt og ikke har energi, ofte til arbejdet eller i skolen. Rapid caffein er 100mg koffein piller som er helt perfekte til disse formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *