Nu vil jeg oprette testamente

Jeg er ikke bange for at dø, men jeg mener der kan være mange gode grunde til at oprette et testamente.

Tænkt hvis jeg gik hen og døde i et trafikuheld og min samlever ikke ville få noget da vi ikke er gift. Den tanke skræmmer mig. Jeg har kigget lidt på nettet kan se der både er noget der hedder notartestamente og vidnetestamente.

Kort sagt er forskellen at et vidnetestamente er noget der underskrives med vidner til stede, men det er ikke nær så sikkert som et notartestamente. Et vidnetestamente kan lettere blive gjort ugyldigt da der kan sås tvivl om vidnerne. Derimod bliver et notartestamente underskrevet i skifteretten foran en dommer, dvs man er sikker på at det er gyldigt. Derudover bliver et notartestamente gemt i skifterettens arkiv så man er sikker på det kommer frem efter man er død.

Når jeg inden længe vil skrive testamente vil jeg helt sikkert vælge notar. Jeg vil sgu ikke have at nogle fra min familie måske efterfølgende er utilfredse og får mine ønsker omstødt.

Hvad med dig kære læser af bloggen? Har du overvejet at skrive et testamente?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *