Foråret er på lur

Så er det rigtigt begyndt at blive forår, solen skinner, fuglene synger og jeg skal have malet mit udendørs træværk. Først skal haven dog ordnes, alle mine staudebede skal have en tur og derefter skal min klematis klippes ned, den fylder alt for meget nu.

Jeg fandt en god side med tips til beskæring, og som der står så er det her i foråret mange planter og buske skal beskæres. Læs indlægget her http://havetips.dk/2012/03/vent-til-foraret-med-beskaering/

Det er her i foråret at sommerens have skal planlægges. I mange år ventede jeg for lang tid med at gå i gang, men det betød at jeg ikke fik det fulde udbytte af den danske sommer. I stedet er jeg gået i den anden grøft. Fra omkring februar er mine vindueskarme fyldt med bakker med alle de ting jeg forkultiverer mens det stadig er koldt udendøre.

Når du skal planlægge sommerens bede kan du se en rigtigt god artikel her. Den handler lidt om de valg der skal træffes og hvorfor.

Jeg skal også have malet, og det er en ting jeg bare ikke gider. Jeg har booket en tid hos en malermester i nærheden som kommer og maler alt udendørs trævlrk, det drejer sig om http://raad-mal.dk/ , jeg fandt ham på Google og kom faktisk ind på denne side Billig og seriøs maler i Roskilde – Råd & Mal, og han virker god og jeg kan godt lide det er et familiefirma man har med at gøre.

Hvis han opfylder vores forventninger, så kan han få lov at male huset indvendigt næste år, en ting af gangen du ved 🙂

Nu vil jeg i haven, jeg glæder mig sådan til at komme ud i solen, den er ved at stå op, jeg tror jeg vil starte i mit lune drivhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *