Undgå ondt i kroppen når du sidder i kontorstole

Selv de bedste kontorstole i verden kan give dig ondt i kroppen. Selvom du intesterer hele din formue i den perfekte ergonomiske konstorstol kan du risikere at få ondt i lænden, ryggen og nakken. Dette er udelukkende på grund af, at din krop de sidste 10.000 år har været vant til at være på jagt og bevægelse det meste af døgnets 24 timer.

Men nu har du muligheden for, at få et par gode råd med på vejen hvordan du undgår at få ondt i kroppen når du sidder på din kontorstol.

Du kan faktisk godt dø af det!

Det lyder måske ekstremt når du læser overskriften foroven, men det er 100 % sandt. Når du kommer hjem fra din tiltrængte ferie, så er det første du gør som regel at tage på arbejde igen. Er du en af de mange som skal sidde ned i 8 timer om dagen, så risikerer du ikke alene kun at få ømhed i musklerne og ledene.

Nej med for lidt motion så forøger du risikoen for sukkersyge, fedme og alle mulige hjertesygdomme. Selvom du måske tager ud og løber hver enste dag i nogle minutter, så er det på ingen måde nok har flere forskere udtalt fra Myhealthnewsdaily.com

Forskernes råd

Selv om du får løbet, så skal du stadigvæk sørge for at bevæge dig imens du sidder på arbejdet og dermed på din kontorstol. En ergonomisk kontorstol er en god ide at sidde i, da den hjælper din krop med bevægelse i løbet af dagen, men på langt sigt er det på ingen måde nok.

Du kan gå på nettet og læse dig til følgende øvelser om hvordan du undgår at sidde dig selv ihjel!

–          Op på tå øvelsen

–          Stræk ryg og maven

–          Hovedet nedaf

–          Den berømte PC stræk

Kilde: http://billige-kontorstole.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *