God weekend til alle :)

Så er det snart weekend vi skal bare lige have overstået denne her fredag d. 13……..

Jeg er nu ikke overtroisk, det eneste jeg tror på er at afslapning er godt for mig i weekenden 🙂

Jeg skal have ordnet en masse ting, men det er faktisk noget jeg glæder mig til at få ordnet. Når først det lille stykke foran vores hus er ordnet, kælderen ryddet op og haveaffaldet kørt væk, så kan jeg virkelig slappe af. Det ærger mig faktisk lidt at skulle køre haveaffald væk, men jeg har så meget at jeg simpelthen ikke kan have det i mit komposthjørne.

Mit sommerprojekt er at få fat i en masse kompostorm, som virkelig skal rode i komposten og gøre den luftig og fuld af gødning.

Jeg har tidligere haft kompostorme og det er helt vildt som de både formerer sig og og spiser, så det er bare fedt. Nu vil jeg i haven, hav en god fredag d. 13 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *