Spændende nye startup på nettet

Hej allesammen, jeg følger en del med i hvad der sker rundt omkring på nettet og jeg synes det er enormt spændende at se hvordan nye sider starter op og hvad de gør godt og dårligt i forhold til markedet og deres konkurrenter (hvis ikke der er firstmover indenfor en branche, så har de af gode grunde ingen konkurrenter).

I forhold til design så har jeg set lidt nærmere på http://ucl.dk/nyt-ucl-dk-gar-i-luften-1-maj/, jeg ved ikke om det er godt eller skidt hvordan deres menu virker, men det er ikke ofte man mouser henover en topmenu og som derefter dækker hele forsiden. Det kan muligvis komme til at fungere, men der er helt åbenlyse fejl i måden det er lavet på. Min scrollknap på musen virker ikke for godt, så jeg bruger ofte scrollbaren på hjemmesiden til at scrolle ned med. Problemet er at jeg ikke kan se hele menuen på deres nye side, og når jeg flytter musen ud på scrollbaren for at scrolle ned forsvinder menuen (?). man har altså udelukket alle der ikke bruger scrollknappen fra at se menuen på deres nye design.

I forhold til nye services på nettet så har jeg set lidt på http://www.agera.dk/ som er endnu en side der indhenter tilbud på alt lige fra rengøring til advokathjælp, og det de gør rigtigt er at de har et professionelt setup fra start. De er ikke lille hr skoleelev med en god ide, men som mangler både arbejdslyst, penge og evner. Nej det er startet af professionelle mennesker, bl.a. med Martin Thorborg om bord og det bliver virkelig spændende at følge med i deres udvikling. Der findes allerede masser af lignende sider, nogle gode og en hel del dårlige, og det er rart at se at der nu kommer en super professionel spiller ind på det marked, da der er alt for mange der ikke holder hvad de lover. For at sådan en service skal have en værdi er det meget vigtigt at firmaet bag følger op på alle projekter, og dermed frasorterer de leverandører der ikke gør deres arbejde ordentligt. På den måde kan siden fra kunden synspunkt være med til at finde de bedste leverandører og ikke bare være endnu en “jeg skaffer 3 tilbud fra leverandør”-side.

Til sidst vil jeg se på dui.dk – Leg og Virke som har fået et tiltrængt løft. Farverne er blevet livlige og de er kommet over på WordPress som giver dem endnu bedre mulighed for at opdatere siden. Jeg har talt med udviklerne af de fortæller at alle underafdelinger får deres eget mini-site i sitet, dvs deres egen WordPress i denne wordpress multisite, og det gør at alle afdelinger fremover nemt vise arrangementer og lægge billeder op m.m.

Der er stadig mange planer omkring hjemmesiden og det bliver spændende at følge med i hvad der kommer til at ske fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *